Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зверніть увагу на останні новини

11 Квітня, 2024 р., 08:53
З 27 березня по 17 квітня 2024 року Установа у співпраці з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay проводить набір представників мікро, малого та середнього бізнесу на освітній проект «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн». Старт навчання заплановано на 18 квітня 2024 року.
08 Квітня, 2024 р., 11:08
                Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про географічні назви», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» та розпорядження начальника Великокопанівська сільської військової адміністрації в Великокопанівська сільській територіальній громаді з 05.03.2024 року по 05.04.2024 року були проведені громадські обговорення щодо перейменування вулиць на території громади. Пропонуємо ознайомитися з результатами громадських обговорень та онлайн голосування щодо перейменування назв вулиць в Великокопанівській Сільській територіальній громаді.  
03 Квітня, 2024 р., 09:42
Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 29 березня 2024 р. № 345, якою визначено процедуру реалізації експериментального проекту щодо проведення державної реєстрації шлюбу в електронній формі засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь