Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Нам є ким пишатися

Дата: 17.08.2017 10:22
Кількість переглядів: 972

Нам є ким пишатися

            28.07.2017 року зареєстровано громадську організацію «Об’єднання учасників-ветеранів та інвалідів АТО «Захисники Вітчизни» Олешківського району, Херсонської області на території Великокопанівської ОТГ за юридичною адресою: Херсонська область, Олешківський район, селище Абрикосівка, вулиця Садова, 34.

         Головою громадської організації «Захисники Вітчизни» є 56-річний Тхоровський Юрій Якович, уродженець Херсона, нині житель с-ща Абрикосівка, учасник бойових дій (антитерористичної операції), безпосередньо брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської області в період з січня по вересень 2015 року. Заступником голови громадської організації є Нємятов Віктор Миколайович.

          Метою діяльності організації є сприяння консолідації і координації зусиль учасників антитерористичної операції на Сході України, ветеранів, сімей загиблих, їх об’єднань у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, наданню оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та благодійної допомоги.

          На сьогоднішній день до  громадської організації «Захисники Вітчизни» приєдналося 157  учасників АТО.

           За короткий час свого існування дана громадська організація зробила наступне:

  • надала фінансову допомогу для лікування важко хворого учасника бойових дій Захарова Артема;
  • сприяла вступу до навчального закладу Херсонського морського коледжу двох доньок загиблого у зоні АТО Буліченка Володимира з с. Раденськ, похованого 21 липня 2017 року;
  • взяли безпосередню участь у  пошуку перших годин зникнення Найденка Миколи, з с. Виноградово, - захисника України, який трагічно загинув (його син, Найденко  Артем, вступив до об’єднання);
  • надала суттєву допомогу військовим частинам, які тимчасово базуються на Олешківському полігоні, продуктами харчування;
  • надала допомогу в оформленні документів на отриманні соціальних пільг, лікуванні, оздоровленні та реабілітації учасників АТО та продовжує цим займатися.

       Голова громадської спілки «Захисники Вітчизни» Юрій Тхоровський,  Ігор Кравець - голова Херсонської спілки ветеранів АТО разом з воєнним комісаром Панасюком Сергієм Андрійовичем особисто зустріли важко пораненого побратима Анатолія Бабченка, який самотужки подолав дорогу з Львівського  госпіталю.  

      За допомогою та підтримкою громадської організації « Об’єднання учасників-ветеранів та інвалідів АТО  « Захисники Вітчизни» можна звернутися до приймальні, котра знаходиться за адресою м. Олешки вулиця Гвардійська,4 , а також за телефонами +38(050)9939338, +38(066)3206266 або електронною адресою zahisnik-vitchizni@ukr.net.

            Ми пишаємося, що засновниками та членами громадської організації «Об’єднання учасників-ветеранів та інвалідів АТО «Захисники Вітчизни»  є жителі Великокопанівської громади!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь