Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Детальніше про новорічний конкурс «Прикрасимо наші села разом!»

Дата: 11.12.2018 14:08
Кількість переглядів: 800

Фото без описуВеликокопанівська сільська рада оголосила новорічний конкурс «Прикрасимо наші села разом!»   на кращий прикрашений двір, будівлю, приміщення, де живете чи працюєте: оздоблені вітрини, зелені насадження, будинки, двори – новорічними ялинками та іграшками, ілюмінаціями, гірляндами.

Давайте разом створимо новорічну казку та подаруємо святковий настрій жителям і гостям нашої громади.

Заявки на  участь у конкурсі приймаються до 12:00 години 27 грудня 2018 року. Звертатися до Великокопанівської сільської ради до Анни Довженко та приміщення адмінбудівлі колишньої селищної ради в селищі Абрикосівка до Любові Тимчак.

Призовий фонд конкурсу «Прикрасимо наші села разом!»:

1 місце – 3 тис. грн.;

2 місце – 2 тис. грн.;

3 місце – 1 тис. грн.

Комісією буде здійснено виїзд та оцінено подвір’я, будинки, приміщення чи  вітрини учасників конкурсу. Комісією враховуватимуться такі показники оформлення, як неповторність, яскравість, інноваційність, змістовність, унікальність, масштабність, гармонійність. Про дату та час виїзду комісії, конкурсантів буде повідомлено заздалегідь.

Всі фото домівок, подвір’їв чи вітрин, що братимуть участь в конкурсі, буде оприлюднено на офіційному сайті Великокопанівської об’єднаної територіальної громади vkopanivska-gromada.gov.ua та на її сторінці у фейсбуці.

Для учасників конкурсу додатково розігруватиметься приз глядацьких симпатій. З 10:00 год 3.01.2019 року по 10:00 год. 10.01.2019 року у фейсбуці на сторінці Великокопанівської об’єднаної територіальної громади відбудеться он-лайн голосування за найкраще прикрашені подвір’я, будівлю чи вітрину. На голосуванні будуть представлені не фото, а зроблені конкурсантами відео, які передаватимуть їх красу.  Відео має тривати не більше однієї хвилини. Учасників, які бажають взяти участь в он-лайн голосуванні, просимо надати відеоматеріали прикрашеної Вами будівлі, подвір’я чи вітрини до Великокопанівської сільської ради чи приміщення адмінбудівлі колишньої Абрикосівської селищної ради до 27.12. 2018 року включно. Той, чиє відео набере найбільшу кількість «лайків», отримає приз глядацьких симпатій. Участь конкурсанти в он-лайн голосуванні беруть за бажанням. 

Тож, рідні, близькі, друзі, знайомі конкурсантів та гості сторінки Великокопанівської об’єднаної територіальної громади у фейсбуці, приєднуйтеся підтримати учасників!

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться 11 січня 2019 року.

Результати конкурсу буде оприлюднено на офіційному сайті Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади.

У разі виникнення питань, телефонуйте до Великокопанівської сільської ради за номером 48-0-96.                     


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь