Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великих Копанях відбувся футбольний турнір "Кубок друзів"

Дата: 16.08.2019 08:42
Кількість переглядів: 811

Медовий Спас у Великокопанівській ОТГ відзначили футбольним матчем друзів під гаслом «Більше спорту, менше шкідливих звичок!», який об’єднав спортсменів та звичайних громадян з усієї України.

У середу в Великих Копанях відбувся футбольний турнір за «Кубок друзів», який організовує вже третій рік поспіль активіст та спортсмен з села Великі Копані Едгар Смоян. Захід спрямований привернути увагу жителів Великокопанівської ОТГ, зокрема молоді,  до заняття спортом, менше палити, вживати алкогольні напої та наркотичні речовини.

14 серпня 2019 року  на сільському стадіоні Великих Копанів зіграли місцева футбольна команда «Інтер» з Командою друзів Едгара Смояна. Серед гравців збірної були не лише місцеві футболісти, а й футболісти  команд «Ведекс», «Зоря БОС» та «Хліба Херсонщини», спортсмени з інших видів спорту таких, як карате, бокс та дзюдо, жителі Великокопанівської ОТГ, вихідці з села Великі Копані, які зараз проживають у Києві, Одесі та Херсоні.

Гра видалася напрочуд цікавою. Перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь команди друзів Едгара. Після свистка про закінчення другого тайму, рахунок становив 3:3. Тому відбулася серія пенальті, в результаті чого перемогу здобула Команда друзів Едгара.

Нагадаємо, що переможцями минулорічного турніру була футбольна команда «Інтер», яка закінчила гру з рахунком 5:5 та здобула перемогу також в серії пенальті.

Якщо говорити про загальну атмосферу на полі, то вона була напрочуд дружньою. Хоч суперники й змагалися за перемогу, та агресії не було. Відчувалося, що футболісти відпочивають душею та насолоджуються грою.

Цьогоріч побільшало вболівальників і вболівальниць, які досить активно слідкували за грою, підтримували футболістів різноманітними закликами, контролювали справедливість суддівства та разом із гравцями раділи кожному забитому голу.

Після того, як остаточно переможця було визначено, відбулася церемонія нагородження. Першими Кубок та медалі отримали гравці команди-переможниці, а потім їх суперники, діти та дружини футболістів. Словом, перемогли всі! Перемогла дружба!

Організатор заходу Едгар Смоян висловлює вдячність всім, хто взяв участь у турнірі, зокрема вболівальникам: «Мені дуже приємно, що ви прийшли на цей матч, задали шалену атмосферу гри, надихнули та додали сил гравцям. Без вас, уболівальників, не було б спорту,  в тому числі й футболу!»

Едгар Смоян окремо висловлює вдячність Великокопанівській сільській раді за сприяння в проведенні турніру за Кубок друзів, небайдужість до футболу та здоров'я молоді!

(Всі фото з матчу маєте можливість переглянути в розділі сайту "Фотогалерея", розміщені в альбомі "Турнір за Кубок друзів 2019" (14.08.2019 р.))


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь