Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська молодь організувала висадку квітів

Дата: 05.11.2019 08:46
Кількість переглядів: 675

Фото без описуВеликокопанівська молодь активізувалася аби зробити село Великі Копані більш привабливим та квітучим. Вони провели акцію "Посади квітку", в якій взяли участь більше, ніж 30 жителів села.

На своїй сторінці одна з організаторок акції Євгенія Овсієнко розповіла: "03 листопада 2019 року у Великих Копанях відбулася акція "Посади квітку". Хочемо виразити слова вдячності всім, хто приєднався до акції, а саме Тетяні Твердій, Віолетті Дудкіній, Тетяні Коцар, Валентині Костенко,  Оксані Мінінковій, Анні Шаповаловій, Інессі Недовізій, Світлані Лободі, Наталії Гуляєвій, Тетяні Бабій, Тетяні Мордолюк, Тетяні Чорненькій, Ірині Лєкович, Віталію Галушко, Юрію Сокровищуку, Наталі Корнійчук, Інні Григор'євій, Ларисі Писаренко, Катерині Григор'євій, Артему Григор'єву, Тетяні Чорненькій, Ірині Ковальовій, Зінаїді Рябовій, Клавдії Завгородній, Миколі Чабанову, Валентину Дудкіну. Вибачте, якщо когось з присутніх забули вказати!. Терещенко Ларисі красно дякуємо за оформлення гарної композиції, а також тим, хто надав матеріал для посадки!
Насправді, всі — молодці!!! Ми, як організатори, були шоковані (в гарному сенсі), кількістю людей, які відгукнулися на нашу пропозицію. Це круто! Самі б ми нічого не зробили. Лише завдяки нашим односельцям, разом розпочали велику справу — облагородження рідного села. Дякуємо вам! Сподіваємося, нашим активістам, теж сподобалося робити, щось для своєї маленької Батьківщини, а ще думаємо, що на наступний раз нас буде ще більше! Не ігноруйте... Відгукуйтесь! Адже так приємно, коли нас багато!
P.S. Хотілося б бачити більше молоді, віком до 20 років. Нам всім тут жити. Залучайтеся! Почніть з себе!".

Фото без опису

У результаті маємо дві гарні клумби у центрі села.

Фото без опису

Представникам та представницям молодого покоління Євгенії та Наталії Овсієнко, Анастасії Краснопер та Едгару Смояну вдалося неможливе. Завдяки любові до маленької Батьківщини та ідейності їм вдалося активізувати, згуртувати та об'єднати Великокопанівську сільську раду, місцеві громадські організації "АКТИВНА ЖІНКА" та Ветеранську організацію, місцевих умільців та декораторів, і жителів села в одну команду, команду, яка змінює життя в громаді на краще!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь