Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Юні боксерки з Великих Копанів "відбоксували" медалі на Всеукраїнському тірнірі з боксу

Дата: 20.12.2019 14:59
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

Юні боксери з Великих Копанів зайняли призові місця на Всеукраїнському турнірі з боксу.

Ми вже писали про те, що у Великокопанівській громаді почав розвиватися жіночий бокс. На початку 2019 року молоді спортсменки Аміна Крамар та Анастасія Кононенко почали займатися цим видом спорту і вже мають високі досягнення в ньому.

З 12 по 14 грудня 2019 року у м. Олешки Херсонської області відбувся Всеукраїнський турнір з боксу «Олешківські ігри-2019», на якому виступило 287 спортсменів з усієї України.

Не залишилася осторонь і Великокопанівська ОТГ. Жительки села Великі Копані Анастасія та Аміна  взяли участь у турнірі. Під керівництвом свого наставника із боксу Едгара Смояна, майстра спорту з боксу, дівчатка вийшли у фінал. 13-річна Анастасія посіла 1-ше місце, а 15-річна Аміна – почесне 2-ге місце, з чим ми щиро вітаємо наших боксерок та їх тренера.

Від імені Едгара Смояна та жителів Великокопанівської громади вдячні Федерації Херсонської області на чолі з президентом Трутнєвим Олександром Олександровичем за можливість побачити бої наших спортсменок, сидячи вдома. Тож насолоджуйтеся переглядом.

Побачити перший бій Анастасії Кононенко в перший день турніру можна за лінком https://youtu.be/RZsS4-cbznQ з 2 год 30 хвилини відео. Анастасія в червоному кутку.

Фінальний бій Аміни Крамар дивіться з 1 год 02 хвилини за лінком https://youtu.be/oCfqoJe38SI (дівчинка у синьому кутку).

Для перегляду фінального бою Анастасії Кононеко переходьте за лінком https://youtu.be/oCfqoJe38SI та дивіться з 35 хвилини. Анастасія в синьому кутку.

Підсумки Всеукраїнського турніру з боксу «Олешківські ігри-2019» дивіться за лінком https://youtu.be/epFXoEpO7DA.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь