Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Відомо результати новорічного конкурсу

Дата: 17.01.2020 11:11
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Підбито підсумки новорічного конкурсу «Прикрасимо наші села разом!». Вручено подяки та грошові сертифікати учасникам конкурсу без обрання переможця.   

Великокопанівська сільська рада традиційно на початку грудня 2019 року оголосила новорічний конкурс «Прикрасимо наші села разом!»  на кращий прикрашений двір, будівлю, приміщення, де живете: оздоблені вітрини, зелені насадження, будинки, двори – новорічними ялинками та іграшками, ілюмінаціями, гірляндами.

Учасниками конкурсу стали жителі села Великі Копані – Олександр Унгурян та Олександр Терещенко. У зв’язку з тим, що учасників виявилося лише двоє, тому організатори конкурсу вирішили привітати обох учасників за участь у конкурсі та подарувати сертифікати на 2000 тис. грн без проведення конкурсу.

14 січня 2020 року Великокопанівський сільський голова Валентина Костенко завітала до  учасників новорічного конкурсу «Прикрасимо наші села разом!». Пані Валентина привітала конкурсантів Олександра Унгуряну та Олександра Терещенка і їх сімї  з новорічними святами, вручила подяки й сертифікати на суму 2000 грн.

Сім’ї Олександрів Унгуряна й Терещенка являються яскравим прикладом згуртованості та підтримки один одного в досягненні спільної мети. Ще до оголошення новорічного конкурсу, який було засновано три роки назад, вони постійно прикрашали свої домівки, з кожним роком доповнюючи новими прикрасами. Сьогодні, звичайне бажання створити новорічний настрій, переросло у сімейну традицію створювати святкову атмосферу не лише для себе, а й жителів і гостей  села Великі Копані.

Бажаємо нашим учасникам не покидати цю добру справу і сподіваємося побачити їх прикрашені домівки знову!

Подвір'я учасника конкурсу "Прикрасимо наші села разом!" Олександра Унгуряна

 

Подвір'я учасника конкурсу "Прикрасимо наші села разом!" Олександра Терещенка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь