Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Хлопчик з Абрикосівки знову чує

Дата: 27.10.2020 10:33
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Раді вам повідомити, що спільними зусиллями, жителі Великокопанівської громади зібрали кошти на слухові апарати для малого Нікіти з Абрикосівки.

Нагадаємо, що у червні 2020 року мама хлопчика, який мав вади зі слухом, звернулася до сільської ради та всіх небайдужих людей за допомогою. Потрібно було зібрати майже 90 000 грн. Таку суму назвала їм одна з  фірм, яка продавала слухові апарати. Це була не мала сума, але люди відгукнулися і почали перераховувати кошти.

Гроші надходили, та до зазначеної суми ще було далеко. Після поширення чергового посту про допомогу, до нас звернулася жінка з Великих Копанів та повідомила, що може порадити фахівців у цій сфері та знає, де придбати набагато дешевші слухові апарати. Як виявилося, її дитина мала подібне захворювання і цю проблему вона знала не з чуток.

Фото без опису

Мама хлопчика Ольга прийняла допомогу і найближчим часом звернулася до лікарів. Слухові апарати, які тепер допомагають чути Нікіті, коштували значно дешевше – майже 15000 грн.

Фото без опису

Пані Олена звертається до всіх, хто не залишився осторонь:

«Я дуже вдячна  всім небайдужим людям за те, що нам вдалося зібрати необхідну суму і придбати моєму синові слухові апарати. Нарешті він може чути та радіти життю, як всі діти».

На картку мами Ольги за весь період благодійної допомоги надійшло 15 666 грн. До збору коштів долучилися жителі з різних населених пунктів громади, трудові колективи установ, закладів та підприємств Великокопанівської ОТГ.

Фото без опису

 Як показує життя, всі проблеми можна вирішити, якщо їх вирішувати разом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь