Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Нагадуємо про двомісячник благоустрою «Зробимо Україну чистою»

Дата: 18.03.2021 15:34
Кількість переглядів: 309

Фото без описуШановні односельці!

Великокопанівська територіальна громада успішно долучилась до Всеукраїнської Акції з благоустрою «Зробимо Україну чистою».

Акція проводиться з метою наведення на територіях населених пунктів належного санітарного стану після завершення зимового періоду, створення сприятливих для життєдіяльності населення умов, а також для збереження об’єктів загального користування.

З  03 березня 2021 року на території сільської ради рішенням виконкому № 22  від 03 березня 2021 року оголошено двомісячник благоустрою «Зробимо Україну чистою».

Тому запрошуємо всіх мешканців, підприємства, установи та організації різних форм власності, що розташовані в межах територіальної громади взяти активну участь у прибиранні прибудинкових територій, територій господарювання та закріплених ділянок.

Просимо не створювати стихійних звалищ, а вивозити сміття на офіційне сміттєзвалище в кінці вулиці Чалбаської села Великі Копані.

Особливу увагу звертаємо на благоустрій кладовищ – наближаються поминальні дні, КП «Великокопанівське» щороку створює умови для того, щоб ми з вами могли навести лад біля могилок наших рідних, тож поважаймо один одного і виносити сміття в спеціально вириті ями. Це сміття потім працівники комунального підприємства утилізують.

Пропонуємо навести належний санітарний стан біля Ваших присадибних ділянок і не      чекати візиту інспектора по благоустрою для притягнення до адміністративної відповідальності з послідуючим стягненням штрафу.

Нагадуємо, що працівники сільської ради мають право складати протоколи про адміністративні порушення по ст. 152 КУпАП без попереджень. Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн), громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн).

           

                                                                                              Земельний відділ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь