Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Історія одного фото…

Дата: 29.09.2017 08:06
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

Історія одного фото…

Я, Бондаренко Віра Антонівна (дівоче прізвище Нікітіна), у Великокопанівську 7-річну школу прибула вчителем математики у 1952-1953 навчальному році і працювала із вчителями зображеними на фото.

Зліва стоїть діловод школи (привозив нам заробітну плату) – Богза Микола Іванович, поряд з ним його дружина – Богза Ніна Лук’янівна. Їй зараз приблизно 90 років. Третьою зліва стоїть Нікітіна Галина Леонтіївна – вчитель географії і молодших класів. Вчителя, що стоїть праворуч я вже не пам’ятаю.

У першому ряді зліва першою сидить Криволап Євдокія Кузьмівна – вчитель російської мови. Нажаль, як склалася в неї доля я не знаю. Другою сидить вчитель молодших класів – Охременко Ніна Іванівна. Третя – вчитель географії  Гороненко Олександра Василівна, а поряд з нею її чоловік Гришко Андрій Іванович.

У другому ряду першою зліва сидить Тимофієнко Поліна Василівна  - вчитель молодших класів  і мама Тимофієнка В’ячеслава Миколайовича – бувшого директора середньої школи. Друга в цьому ряді – Криволап Марія Кузьмівна (сестра Криволап Євдокії Кузьмівни) – вчитель російської мови. Наступна – вчитель молодших класів Велика Марія Сергіївна. Остання – Канівець Клавдія Костянтинівна – вчитель російської мови.

На превеликий жаль, з усіх зображених на цьому фото в живих залишилися тільки Богза Ніна Лук’янівна та  Велика Марія Сергіївна. Про Криволап Євдокію Кузьмівну мені нічого не відомо. Маю надію, що вона ще жива.

Бондаренко В. А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь