Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зверніть увагу на останні новини

09 Березня, 2024 р., 08:49
9 березня 2024 року українці у всьому світі відзначатимуть 210-річницю з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка – великого Кобзаря, видатного українського поета та художника. У свідомості кожного громадянина нашої держави Т.Г. Шевченко займає місце національного героя. Своїм життям та творчості великий митець надихав патріотів України до боротьби за правду, свободу та майбутнє нашої неньки України.
06 Березня, 2024 р., 19:07
Шановні мешканці громади!
26 Лютого, 2024 р., 08:50
Сьогодні – десята річниця подій у Криму, що стали взірцем громадянської мужності, твердого волевиявлення та патріотизму місцевих мешканців 
19 Лютого, 2024 р., 11:45
Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Загинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.
27 Жовтня, 2023 р., 09:49
Ви можете робити репост публікацій згідно згаданих сторінок у своїх соціальних мережах та використовувати інформацію з них для створення власних публікацій.
10 Жовтня, 2023 р., 18:30
В науково – дослідному інституті вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса за підтримки Національного фонду досліджень України проводиться наукове дослідження «Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель». Обрана проблематика є надважливою для України, адже перехідне правосуддя має на меті сприяти найліпшому відновленню справедливості, укріпленні миру, цінностей демократії, постає комплексом кримінологічно обґрунтованих заходів, що поєднують каральну й відновну юстицію, широкий, багаторівневий соціальний діалог, просвіту, реституцію, правотворчу й правоохоронну діяльності, організаційно-управлінські трансформації.
03 Липня, 2023 р., 17:14
Що робити у разі радіаційної аварії? 6 серпня 2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь