Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельний відділ повідомляє

Дата: 11.01.2018 08:11
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

21.12.2017 року комісія здійснила виїзд по заяві мешканця с. Великі Копані щодо обміру його земельної ділянки, яка розташована за адресою с. Великі Копані, пров. Вишневий.

Виїхавши за вищезазначеною адресою комісія встановила що, земельна ділянка не приватизована, комісії було надано технічний паспорт БТІ та рішення виконкому № 10 від 11.03.1993 року, відповідно до якого за ним числиться земельна ділянка 0,60 га.

Дозвіл від сільської ради №92  року на будівництво капітальної огорожі  по пров. Вишневому, власник будинку отримав 30.10.2015 року, йому була надана план-схема на встановлення капітальної огорожі, де була вказана відстань і червона лінія, на якій він повинен був будувати капітальну огорожу.

Але фактично огорожу встановлено не там, де вказано спеціалістом із земельних питань і де стояла стара огорожа на відстані 148,5 м від одного краю земельної ділянки до іншого, а на 1,5 м. далі від указаного місця, і вже огороджено.

Враховуючи вищезазначене, комісія  вирішила, що  власник земельної ділянки встановив огорожу неправильно,  тим самим  здійснивши самозахват території загального користування (вулиці).

Також комісія вирішила звернутися до інспекції по використанню землі за допомогою у вирішенні питання самозахвату території провулку Вишневий.

Земельний відділ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь