Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Як абрикосівчани «відривались»

Дата: 14.07.2017 08:13
Кількість переглядів: 817

     7 липня в селищі Абрикосівка пройшло свято до дня Івана Купала. Всі чекали на нього і вже до початку концерту зібралось як ніколи багато люду.

 До концерту працівники Будинку культури заповзято готувались ще задовго до цього дня. За допомоги старости села Тимчак Л.А. закупили деякі елементи для декорацій, підготували веселий сценарій, ігри, розваги та конкурси та прикрасили майданчик біля Будинку культури, де проходив концерт.

 Свято було проведено у морській тематиці, тому на сцені веселили люд болотні нечисті та морський цар Нептун зі своїми доньками – русалками. Одну з доньок Нептуна було викрадено, тому була зібрана дитяча команда піратів для її  пошуку. Коли діти знайшли викрадену русалку, вона подарувала їм карту до скарбів, що були сховані заздалегідь. Така пригода з пошуку скарбів дуже сподобалась малюкам.

 Також у святковому концерті виступили учасники вокально-естрадного колективу та жіночий вокальний ансамбль «Зіронька» зі своїми веселими піснями. Учасники танцювального колективу «New dense» підготували сучасний танок, який дуже сподобався глядачам.

 На протязі та після концерту працювала виїзна палатка приватного підприємця Семенкової Наталії, яка прикрасила своє вуличне «кафе» святковими вогниками, які додавали всім гарного настрою та милували око. В палатці був великий асортимент – випічка, шашлик та солодощі. Дякуємо Наталії за їх смачні частування та допомогу у організації свята.

 Але найголовнішим сюрпризом для наших жителів стали запрошені музики із села Великі Копані. Це Кравченко Сергій Михайлович та Баєв Петро Георгійович. Вони вправно веселили своїми піснями та жартами усіх присутніх! Так абрикосівці давно не танцювали! Ми щиро дякуємо цим людям за співпрацю та за гарний настрій.

 

 Найкращою винагородою для артиста та організатора свята – це гарний настрій та усмішка у глядача.

Тож посміхайтесь частіше!

Худ. керівник Абрикосівського СБК Горючева К.В.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь