Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Стартувала акція від фонду братів Кличків " Клич друзів - граймо разом! - 2017"

Дата: 12.04.2017 08:19
Кількість переглядів: 871

Фонд Кличко оголошує всеукраїнський конкурс на встановлення 10 дитячих спортивних майданчиків для школярів 6-18 років. До участі запрошуються усі загальноосвітні школи України. 
В рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!» Фонд Кличко планує встановити та урочисто відкрити 10 майданчиків, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном! 
За 12 років існування проекту уже встановлено 181 майданчик. Ми хочемо щоб наша громада згуртувалась та показала що ми дійсно чемпіони! 
В минулорічної акції перемогли 3 школи Херсонської області, Козацька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів , Музиківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів , Кізомиська загальноосвітня школа I-III ступенів і стали володарями відмінною спортивної бази. Давайте разом доведемо що ми не гірщі, та теж заслуговуємо на перемогу. Не будьте байдужими допоможіть виграти Великокопанівській загальноосвітній школі. Для цього потрібно пройтися по посиланню та пройти реєстрацію. Допоможіть дітям стати на крок ближче до мрії. https://my.klitschkofoundation.org/ref/WgNa6V

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь