Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Проект "Здорові діти - майбутнє держави" реалізовано

Дата: 11.01.2018 08:22
Кількість переглядів: 913

Фото без опису

4 січня 2018 року проведенням відкритого заняття з дітьми в спортивній залі закінчилася реалізація проекту «Здорові діти – майбутнє держави». Даний проект здійснено за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни», за підтримки Фонду «Об’єднання», Великокопанівської сільської ради та відділу освіти Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області.

У старшій та другій молодшій групі Абрикосівського дошкільного навчального закладу ясла-садок «Пурпурова квітка» було проведено відкрите заняття з фізичного виховання «Подорож до лісових друзів». 

На заняття завітали в. о. старости Тимчак Любов Андріївна – менеджер проекту «Здорові діти – майбутнє держави», фахівець із розвитку територій та інвестицій Анна Довженко – відповідальна за зв’язки з громадськістю та партнерами у проекті «Здорові діти – майбутнє держави», батьки дітей закладу та працівники ясла-садка «Пурпурова квітка».

На заході було  продемонстровано в дії нове спортивне обладнання, придбане за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни», за підтримки Фонду «Об’єднання» та партнерів –  Великокопанівської сільської рада та відділу освіти Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області, а також ознайомлено батьків з формами та методами роботи з цього напрямку.

Поповнення спортивної зали дошкільного навчального закладу сучасним придбаним спортивним інвентарем, до якого увійшли доріжка-тренажер «Гусениця», доріжка-тренажер «Драбинка», килимок «Топ-топ» та 3 дитячих мати, дало  можливість розвивати потребу в щоденній руховій діяльності, вдосконаленні фізичних якостей. Маленькі члени громади вчаться  формувати навички володіння основними рухами та руховими діями, необхідності щоденно дбати про своє здоров’я.

Даний проект став позитивним прикладом того, що спільні зусилля приводять до позитивного результату. Реалізований задум дав змогу активно взаємодіяти батькам та працівникам дошкільного закладу, дав можливість – усвідомити значимість і важливість кожної ідеї, пропозиції у спільній справі щодо зміцнення фізичного здоров’я дітей.

Представники ініціативної групи вдячні всім, хто залишився не байдужим та допоміг реалізувати проект «Здорові діти – майбутнє держави»!

Бажаємо міцного здоров’я маленьким вихованцям ДНЗ ясла-садка «Пурпурова квітка» селища Абрикосівка, адже здорові діти - майбутнє держави!

Менеджер проекту Тимчак Л. А.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь