Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

До Дня Революції Гідності та Свободи

Дата: 24.11.2017 13:05
Кількість переглядів: 871

Живи та міцній, українська державо!

22 листопада у приміщенні Абрикосівського сільського Будинку культури відбулася виховна година приурочена Революції Гідності. Метою заходу було виховання патріотизму, поняття права та свідомого вибору. Директор будинку культури зачитала лекцію, в якій розкривалася інформація про події у листопаді 2013 року та розкривалися основні поняття про патріотизм, волю та національні цінності. На заході були показані відео про події на майдані – «Початок революції». В цих невеликих роликах були зібрані криваві моменти, де придушувалася воля та свобода українського народу.

 Героїв Майдану та воїнів-захисників України, які загинули за наше світле майбутнє ми вшанували хвилиною мовчання та запаленою свічкою.

 Нажаль події 2013 року розвиваються і надалі у інших регіонах нашої держави. І ми впевнені, що кожен українець зараз хотів би миру для своєї країни. Але разом, об’єднавшись, ми здолаємо будь-яку перешкоду і звільнимося з під будь-якого ярма.

 Сьогодні наші воїни, захищаючи державні кордони, виборюють право бути суверенною державою. Вони кожного дня потерпають від агресора. Тож молімося аби вони якнайшвидше повернулися живими та здоровими додому!

Худ. Керівник Грючева К.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь