Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Направлення комісії на перевірку

Дата: 23.03.2017 08:33
Кількість переглядів: 948

З 2016 року село Великі Копані стало адміністративним центром Великокопанівської об’єднаної  територіальної громади, до складу якої входять села Великі Копані, Добросілля та Абрикосівка.  Основними стратегічними завданнями розвитку нашої громади є: розвиток економічного потенціалу села, підприємницької та сільськогосподарської діяльності , формування зон відпочинку та інфраструктури, розвиток закладів культури , освіти , дошкільних установ, покращення стану доріг, вуличного освітлення та безпеки пішоходів, покращення медичного обслуговування і охорони здоров’я, створення сприятливого середовища для впровадження інвестиційних програм та проектів.

З метою формування якісного та безпечного середовища життєдіяльності населення сіл об’єднаної територіальної громади , Великокопанівська сільська рада планує поповнення дохідної частини бюджету, в тому числі  завдяки податку на доходи з фізичних осіб.

Розпорядженням сільського голови від 22 березня 2017 року було направлено постійну депутатську комісію з питань законності і правопорядку, захисту прав громадян, гуманітарних питань, медицини, освіти, культури, торгівельного і побутового обслуговування, молоді та спорту у приватні підприємства для перевірки офіційного працевлаштування працівників.

Висновок постійної депутатської комісії з питань законності і правопорядку.

«Згідно розпорядження № 26 від 20.03.2017 сільського голови Великокопанівської сільської ради Костенко В.Д. про направлення постійної депутатської комісії з питань законності і правопорядку у приватні підприємства 22 березня 2017 року для перевірки офіційного працевлаштування працівників.

Комісія виїхала на територію Великокопанівськеої ради та перевірила діяльність наступних підприємців: ПП «Бехлер», ПП «Літвінов», ПП «Черкасова», ПП «Косинський, ПП «Пархоменко», ПП «Пархоменко», ПП «Степанова», ПП «Гукасян», ПП «Шалякін», ПП «Янкова», магазин «Гермес», Ломбард «Капітал» комісією встановлено наступне:

Всі підприємці сплачують акциз в 2017 році набагато менший в порівнянні з з 2016 роком, в той час коли ціни на тютюн та алкогольні напої збільшилися. Чеки на ці товари не вибиваються, навіть членам комісії в деяких магазинах.

Комісія рекомендувала підприємцям донести недостатні документи до сільської ради та уточнити цифри, щодо податків та акцизу.

Голова комісії: С.М.Мінєнков

Заступник голови: В.А.Медвідь

Секретар: І.А.Коцюбівська

Члени комісії: Слюсарєв Є.С., Чертенко М.М., Долженко О.А., Юношева Н.М., Чабанова О.Б.»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь