Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Масляна в селищі Абрикосівка

Дата: 22.02.2018 08:38
Кількість переглядів: 931

Ось і закінчились зимові свята, завершення яких завжди веселе та смачне. А саме це неділя Масляної. В селищі Абрикосівка в цьому році було новим проведення такого заходу. У місцевому кафе «Мрія» працівники Будинку культури та бібліотеки організували невеликий концерт з веселими народними піснями, конкурсами та іграми. Традиційно в цей день, а це була «Прощена неділя», люди збирались для народного гуляння і водили хороводи та спалювали «Масляну» та стрибали через вогнище для очищення від усього злого та поганого.

         Для гостей був організований ярмарок, на якому всі охочі пригощалися смачними частуваннями. Дякуємо за участь працівникам Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів, дитячого навчального закладу ясла-садок «Пурпурова квітка», старостинського округу селища Абрикосівка та Будинку культури за організацію та призентацію столів. Найбільше виражаємо подяку господині Семенковій Наталії за надання теплого затишного приміщення, за гостинний прийом та смачні частування!

         Ось так смачно в селищі Абрикосівка ми зустрічали весну. Всім жителям Великокопанівської ОТГ бажаємо теплих погожих днів та щедрих врожаїв!

В.о. старости Любов Тимчак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь