Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Рівно тисяча херсонців дізналися про призначення субсидії через Інтернет

Дата: 06.03.2018 08:41
Кількість переглядів: 838

Сьогодні тисячний житель нашої області за допомогою порталу iGov дізнався про нарахування житлово-комунальної субсидії через Інтернет. Така суттєва кількість користувачів електронної послуги (а це 2-й показник серед усіх регіонів України) з одного боку свідчить про її особливу затребуваність та актуальність, з іншого – про доступність і зручність.

При цьому середня оцінка, яку громадяни виставили за якість та оперативність одержаної Інтернет-послуги, становить 4.2 бала за 5-бальною шкалою.

На підтвердження такому високому показнику свідчать і відгуки херсонців, залишені на порталі iGov. Ось лише деякі з них: «Отримав відповідь на свій запит відносно повідомлення про призначення субсидії через одну годину. Дуже швидко. Без потреби відвідувати установу та чекати в чергах. Дякую», «Все нормально. Дуже добре що такий сервіс запрацював і у нас»,  «Спасибо! Очень удобно и не требуется толкаться в очереди, а также есть экономия на проезде в маршрутках».

Нагадуємо, що отримати інформацію про стан призначення субсидії на оплату ЖКП можна в режимі онлайн за посиланням: https://igov.org.ua/service/21/general


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь