Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Розповіді односельців

Дата: 19.09.2017 08:41
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

Історія одного фото…

На цьому фото зображена дослідна ділянка Великокопанівської середньої школи №1. Керувала цією роботою вчитель ботаніки Ганна Іванівна (прізвище вже не пам’ятаю).

На уроках ботаніки і після уроків члени гуртка «Юні дослідники» вирощували такі культури: жито, овес, пшеницю, горох та інші рослини, і засвоювали набуті знання з уроків ботаніки на практиці.

Епізод цього фото датується  1953 роком. Члени гуртка – учні 6-го класу. Стоїть зліва і в руках тримає рослини Петриченко Віра, яка після закінчення школи вступила до педтехнікуму, працювала вчителем початкових класів, на даний час пенсіонер, проживає на території Білорусії в м. Бобруйську. Терещенко Віра (друга на фото) закінчила педінститут, працювала вчителем української мови і літератури. На даний час вона пенсіонерка, мешкає в с. Великі Копані по вулиці Сонячній. Третя дівчинка – я, Рябова Зінаїда, закінчила педінститут, працювала вчителем російської мови та літератури. Зараз я пенсіонерка, мешкаю по вулиці Садова,  і на даний час виконую обов’язки голови первинної ветеранської організації. Тюріна Олександра – четверта на фото – пенсіонерка, мешкає в м. Олешки.

Рябова З.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь