Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельний відділ повідомляє

Дата: 11.01.2018 08:47
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

До Великокопанівської сільської ради звернувся мешканець селища Абрикосівка з проханням вислати земельну комісію з метою обміру  його земельної ділянки, що знаходиться по вул. Центральній.

02.01.2018 року земельною комісією було здійснено виїзд  за вищезазначеною адресою та встановлено, що будинок належить громадянину, який проживає за кордоном, на даний момент в будинку проживають батьки власника. Візуально, було видно, що на даній земельній ділянці самовільно перенесені межові знаки.

Провівши рулеточний обмір земельної ділянки,  було встановлено, що межові знаки в кінці огороду перенесені на відстань 1,80 м, чим здійснено самозахват території загального користування.

Враховуючи, вищезазначену інформацію, комісія попередила мешканців цього будинку про необхідність  звільнення території загального користування, привести санітарний стан до належного, в іншому випадку буде складений протокол про адміністративне правопорушення.

03.01.2018 було здійснено перевірку даного інциденту – межові знаки перенесені і встановлені на старе місце, санітарний стан приводиться в порядок.

Земельний відділ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь