Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Друге засідання ініціативної групи активних громадян

Дата: 02.11.2017 08:52
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

Друге засідання ініціативної групи активних громадян

1 листопада 2017 року у приміщенні ДНЗ ясла-садок «Ягідка» Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області за «круглим столом» відбулося засідання ініціативної групи, до якої увійшли, в. о. старости с-ща Абрикосівка Любов Тимчак – менеджер проекту, фахівець із розвитку територій та інвестицій Анна Довженко – відповідальна за зв’язки з громадськістю та партнерами, батьки вихованців садочку, вихователі, з приводу результатів розгляду проекту «Рости здоровою, дитино!», який реалізується за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» та за підтримки Фонду «Об’єднання». Британською радою результати проектних рішень було оголошено 27 жовтня 2017 року.
На засіданні менеджер проекту Любов Тимчак привітала присутніх з перемогою і наголосила, що потрібно вирішити декілька організаційних питань. 
Представників ініціативної групи було ознайомлено із переліком спортивного інвентарю ( тренажер «Бар’єр», колода та 2 коврики «Топ-топ»), котрий буде придбано за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» та за підтримки Фонду «Об’єднання» на суму 13 тис. 845 грн., а також Великокопанівської сільської ради та відділу освіти Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області., які беруть на себе витрати за доставку даного інвентарю.
Було обговорено організаційні питання щодо встановлення спортивного інвентарю у спортивній залі ДНЗ ясла-садок «Ягідка» та проведення відкритого заняття з дітьми в спортивній залі.
Чекаємо на спортивне обладнання!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь