Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Направлення комісії на перевірку

Дата: 21.02.2017 08:57
Кількість переглядів: 885

До урядової гарячої лінії звернулася заявниця з приводу неякісного надання послуги опалення в загальноосвітній школі I-III ступенів Великі Копані вул. Андреєва. Повідомляє, що на 1-му поверсі температура складає +16 +18 градусів, а на 3-му поверсі лише +7 +8 градусів. За інформацією голови сільської ради с. Великі Копані вугілля для опалення вистачає. Прохання вжити заходів для якісного надання послуги опалення в приміщенні загальноосвітньої школи I-III ступенів, а також обгородити територію школи на задньому дворі.

Для вирішення цього питання розпорядженням сільського голови від 15.02.2017 року було направлено постійну депутатську комісію з питань законності і правопорядку, захисту прав громадян, гуманітарних питань, медицини, освіти, культури, торгівельного і побутового обслуговування, молоді та спорту до Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів 16 лютого 2017 року, на перевірку викладеного в зверненні на гарячу урядову лінію. Також депутатській комісії до викладеного у зверненні перевірити якість і кількість вугілля.

Висновок.

«Згідно розпорядження голови Великокопанівської сільської ради Костенко В.Д. від 15 лютого 2017 року № 9 «Про направлення комісії на перевірку» з приводу неякісного надання послуги опалення в загальноосвітній школі I-III ступенів села Великі Копані, комісія виявила:

Температура 16.02.2017 року в 14:00 в середньому становила:

I поверх – 22°C

II поверх – 19°С

III поверх – 18°C

За словами учнів, які навчаються на III поверсі даної школи, найнижча температура в лютому сягала 9°C.

Директор не заперечує, що паливна система школи знаходиться в аварійному стані і давно потребує заміни. З його слів, він неодноразово звертався на протязі 5 років до вищестоячих інстанцій і просиав посприяти в допомозі депутатський корпус Великокопанівської сільської ради про повну заміну паливної системи, так як вона не підлягає ремонту, та капітального ремонту котельної та встановлення нових котлів.

Котельня знаходиться в аварійному стані, як приміщення так і устаткування , протікають кришка і котли, зашлаковані та заржавілі крани. Немає витяжки. Вугілля недостатньої якості. Вугілля спалюється в межах норми  300 кг/котел на добу. Температура води виходу з котла на час перевірки становила 70°С. Докладаємо фото звіт перевірки. Комісія запропонувала директору Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів звернутися письмово до депутатів Великокопанівської сільської ради з проханням вирішення вищеназваної проблеми. Постійна депутатська комісія з питань законності та правопорядку, захисту прав громадян, гуманітарних питань, медицини, освіти, культури, торгівельного і побутового обслуговування, молоді та спорту вирішила винести цей висновок на розгляд депутатського корпусу.»

Члени комісії: Чертенко М.М.,Чабанова О.Б., Слюсарев Є.С., Долженко О.А., Юношева Н.М., Медвідь В.А., Мінєнков С.М.

P.S. Великокопанівська сільська рада повідомляє, що рішення 62 сесії шостого скликання від 24.06.2015р. було виділено 83 тис. грн. для поточного ремонту системи опалення Великокопанівської ЗОШ; рішенням 3 сесії восьмого скликання від 10.02.2017 року виділено 85 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації по реконструкції котельні Великокопанівської ЗОШ.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь