Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ВИХОВУЄМО У ДІТЕЙ ЛЮБОВ ДО КНИГИ

Дата: 09.10.2017 09:00
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

Дошкільний вік – період бурхливого накопичення дитиною досвіду, знань, необхідних їй для    подальшого навчання та соціалізації. Саме тому важливо наповнювати життя дитини враженнями та позитивними емоціями. Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей.  З  метою ознайомлення дітей з об'єктами  найближчого довкілля, пропаганди художньої літератури, виховання інтересу до книги для дітей другої молодшої групи ясла-садка «Пурпурова квітка»  була проведена екскурсія до сільської бібліотеки.

Бібліотекар Кучеренко Світлана Іванівна розповіла дітям про свою роботу, показала виставку дитячих робіт, розмаїття  книжок для дітей, ознайомила з правилами поводження в бібліотеці та бережливим ставленням до книги. В ході екскурсії діти також ознайомились з куточком українського поета Т.Г.Шевченка та державними символами України.   

Дітям дуже сподобалась екскурсія до бібліотеки, а ще більше радості принесла колективна прогулянка на дитячому майданчику, який подарувала Великокопанівська сільська рада для дітей с. Абрикосівка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь