Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Прес-тур журналістів у Великокопанівській громаді

Дата: 18.09.2017 09:00
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

14 вересня відбувся прес-тур журналістів на території  Великокопанівської ОТГ, організованого Херсонським регіональним відділенням Асоціації міст України на тему: «Олешківська глибинка: неупереджений погляд».

 У приміщенні Великокопанівської сільської ради відбулася прес-конференція за участі представників апарату Великокопанівської сільської ради на чолі з Костенко В. Д. – головою сільської ради, заступника голови Олешківської районної ради Буганова К.М., виконавчого директора Оленковської Л.П., консультанта з правових питань Негри А.П. та консультанта з комунікацій Нечипуренко О.М. Херсонського РВ АМУ, а також представників телеканалу «Твій плюс», інтернет-видання «Херсонщина за день», газети «Вгору», районної газети «Вісник Олешшя», обласної газети «Новий день» та Зеленопідської громади. Робота розпочалася з вітального слова сільського голови Костенко В.Д., ознайомлення з результатами проведеної роботи Великокопанівською громадою з початку її створення та висвітлено найболючіші питання. Продовжили діалог з гостями заступник голови Олешківської районної ради Буганов К.М., начальник відділу освіти Великокопанівської ОТГ Шушко Т.В., в. о. старости с-ща Абрикосівка Тимчак Л.А. та заступник сільського голови з гуманітарних питань Круц Н.М.

По закінченні прес-конференції, гостям було запропоновано відвідати об’єкти соціально-культурної сфери: Великокопанівське відділення поліції Олешківського відділу поліції, КП «Великокопанівське», КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великокопанівської сільської ради, Великокопанівську лікарську амбулаторію, відділ освіти Великокопанівської сільської ради, Великокопанівський будинок культури, Великокопанівський ясла-садок «Ягідка», сільську і дитячу бібліотеки, музей с. Великі Копані та с-ще Абрикосівка.

На жаль, за браком часу, не встигли представити гостям нашої громади відділ освіти, сільську та дитячу бібліотеки, а також музей с. Великі Копані.

До с-ща Абрикосівка  СМІ поставилося з особливою увагою, адже їх цікавило, як вплинуло об’єднання  на розвиток селища і які результати досягнуто. Вони завітали до Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів та Абрикосівського будинку культури, а також поспілкувалися із завідувачем ДНЗ ясла-садка «Пурпурова квітка» Шараєвою Т.О.

Вдячні Херсонському регіональному відділенню Асоціації міст України за представлену можливість розповісти про результати об’єднання Великокопанівської та Абрикосівської сільських рад у Великокопанівську ОТГ. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь