Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Зі святом Покрови Божої Матері, Днем українського козацтва та Днем захисника України

Дата: 13.10.2017 09:12
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

14  жовтня щиросердно вітаємо українську громаду, а, особливо наших мужніх воїнів, які нині захищають територіальну цілісність та суверенітет України, зі святом Покрови Божої Матері, Днем українського козацтва та Днем захисника України!

Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, свято «Покрови Божої Матері» знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!».

Церква Покрови Пресвятої Богородиці була головною на Запорізькій Січі, а 14 жовтня одним з найважливіших днів для козаків – тоді вони проводили свої ради, на яких вибирали нового гетьмана або кошового отамана. Тому і День захисника Вітчизни тепер святкують 14 жовтня.

Саме на прикладах козацької мужності та звитяги виховується самоповага українців, наша самооцінка і усвідомлення того, що ми великий та могутній народ.

Вітаємо з Днем захисника Вітчизни! Нехай Ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. І після будь-яких суперечок і баталій, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишок і мир. Міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу! І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь