Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Привітання

Дата: 16.11.2017 09:26
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку, який започатковано 1994 року згідно з указом президента на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.

Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. Нині ж до них долучилися телевізійники, представники інтернет-ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і таких важливих на сьогодні мереж інтернет-зв’язку.

Галузь зв'язку та сфера інформатизації України налічує понад тисячу операторів зв'язку, 500 провайдерів мережі Інтернет, 15 тис. відділень поштового зв'язку, 10 профільних вищих навчальних закладів, які щорічно готують близько 30 тис. фахівців у сфері телекомунікацій, понад 10 науково-дослідних і проектних інститутів.

Нині в Україні близько 12 млн абонентів фіксованого телефонного зв'язку, 86% населення країни абонентів мобільного зв'язку, державне телебачення може дивитися 94,5% населення, послугами Інтернет користується близько 8,5 млн жителів України, кількість веб-сайтів досягла 32 тис.

Бажаємо вам і надалі залишатися патріотами й оптимістами, бути небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними. Бажаю Вам здоров’я, радості у повсякденній роботі, добробуту, творчої наснаги і благополуччя!

Нехай Ваша праця приносить Вам радість та процвітання, а також розвиток галузі зв’язку нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь