Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Святковий концерт напередодні Нового року в селищі Абрикосівка

Дата: 05.01.2018 09:28
Кількість переглядів: 776

Кожного року жителі селища Абрикосівка 31 грудня збираються на святковий новорічний концерт у місцевому сільському Будинку культури.  Святково прикрашений зал, гарна ялинка та веселий настрій чекали на гостей. Найчарівніше в Новому році – це його очікування та підготовка до нього. На протязі місяця учасники вчили танці, пісні, розучували ролі для сценок. Кожен хотів внести частку своєї душі, своєї праці.

І ось, зібралися гості. Ялинка вбрана чарівними кульками, чекає поки Дід Мороз запалить на ній вогні, діти чекають на подарунки. Розпочався концерт з теплих привітань в. о. старости селища Абрикосівка  Тимчак Л.А.  Маленькі Сніговички зі своїми Сніжинками кружилися у таночку. Завітав і екстрасенс, який розповів всім що на них чекає у новому році.

Під звуки фанфар на концерт прийшов найголовніший дідусь нашої планети – Дід Мороз із Снігуркою. Запаливши красуню-ялинку, наш чарівний старенький гість невтомно водив хороводи разом з дорослими та дітворою. Були на сцені і три Сестриці, які хотіли вийти заміж за прекрасного Царя.

Сподобалися гостям і смішні дорослі конкурси, на яких вони показували свою харизму та витривалість. Дітки теж приймали участь: відгадували загадки, виконували завдання та отримали за це багато солодощів. Жіночий вокальний колектив «Зіронька» та інші учасники вокальної студії виконали веселі гарні пісні. Було приємно дарувати нашим гостям своє тепло та настрій.

Це чарівне свято принесло багато позитивних вражень. Працівники Абрикосівського сільського Будинку культури дякують всім, хто приймав участь у концерті та його підготовці. Ми вітаємо всіх наших односельців та жителів громади з Новорічними та Різдвяними святами! Нехай Рік Собаки стане кожному найліпшим другом і принесе тільки добро, радість та успіх!

Абрикосівський СБК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь