Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2017 09:29
Кількість переглядів: 839

Шановні жителі Великокопанівської громади!

Сьогодні, 5 грудня 2017 року, в усьому світі відзначається Міжнародний день волонтера.

Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які допомагають тим, хто цього потребує, і не має значення кому  протягнути руку допомоги: старим чи малим, чоловікам чи  жінкам.

В нашій громаді є багато небайдужих людей до проблем інших. Протягом року неодноразово відправлялися продукти харчування для учасників АТО, збройним силам, що розташовані на Олешківському полігоні. Приймали участь в цьому як голови фермерських господарств, так і звичайні жителі сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівка.

Неоціненний внесок жителів громади, особливо селища Абрикосівка, які не залишилися осторонь, підтримали і зараз допомагають односельцю Євгенію Солдатову «стати на ноги» в прямому значення цього слова.

Неодноразово односельці приносили до Великокопанівської сільської ради  речі, одяг, взуття, іграшки та продукти харчування аби поділитися із потребуючими в цьому людьми.

Ще багато  можна розповідати про неоціненний внесок жителів Великокопанівської громади. Тому дозвольте подякувати всім, хто присвячує свій час, енергію, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай Ваші благі справи повертаються Вам добром подвійно!

Зі святом!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь