Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Здорова жінка - здорова нація

Дата: 28.09.2017 09:38
Кількість переглядів: 938

Фото без опису

«Здоров’я настільки переважує решту
благ життя, що здоровий жебрак
щасливіший за хворого короля. »

      Бути здоровим – означає бути щасливим. Адже, коли людина вільна від кайданів недуги, вона готова боротися із життєвими негараздами, долати, здавалося б, надзвичайно важкі випробовування життя. Здорова людина планує, мріє, ставить мету, йде до неї, самоудосконалюється, піднімає планку вище і, знову ж таки, досягає свого.

Для хворої людини життя – суцільне випробування. Кожен знає, що здебільшого наше здоров’я залежить суто від нас самих. Існує вислів: «Як тривога – так до Бога». Аналогічно виходить й з лікарями. Люди не приділяють вагомої уваги своєму фізичному, та й моральному стану, допоки організм сам про себе не нагадає. Варто стежити за собою. А щоб це робити, слід знати як. Слід виховувати  в собі з ранніх років звичку здорового способу життя

     27 вересня в Абрикосівській сільській бібліотеці відбулося засідання круглого столу на тему: «Здорова жінка - здорова нація». Запрошений завідуючий Абрикосівського ФАПу Макаренко Сергій Сергійович розповів присутнім жінкам про сучасні методи контрацепції, які допоможуть уникнути абортів і пов’язаних ними ускладнень. Тема виявилась цікавою та корисною. Звучали різні запитання. Не залишив поза увагою  щорічний онкологічний огляд. Присутні отримали корисну інформацію та зрозуміли, що тільки своєчасно пройдений огляд у лікаря-спеціаліста може гарантувати повноцінне здоров’я жінки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь