Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельна комісія на виїзді

Дата: 24.11.2017 09:41
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

Земельна комісія на виїзді

16.11.2017 року земельна комісія  здійснила виїзд по заяві гр. Кінжемет Л.Г., що проживає за адресою вул.9 Січня 33,  для встановлення меж земельної ділянки між нею та її сусідкою гр. Чубукіною А.В.

            Зміст проблеми полягав в тому, що сусідка Чубукіна А.В, яка проживає в кінці земельної ділянки гр. Кінжемет Л.Г. посадила на межі виноград, лоза від якого переплітається на її огород та руйнує огорожу.

Візуально оглянувши дві земельні ділянки, комісія  виявила, що Чубукіна А.В. дійсно на межі посадила виноград впритул до огорожі Кінжемет Л.Г., лоза якого розрослася на сусідську земельну ділянку та своєю вагою прогнула огорожу.

Чубукіна А.В. почала стверджувати, що це Кінжемет Л.Г. неправильно поставила свою огорожу (до неї в город на 1 м.)

Тому комісія провела обмір земельної ділянки гр.Чубукіної А.В. та встановила, що у гр.Чубукіної А.В. числиться 0,40 га а фактично при обмірі було встановлено 0,415 га. Тобто загорожа на межі стоїть правильно, тим більше, що вона стоїть в одну лінію з іншими земельними ділянками.

Комісія пояснила Чубукіній А.В. про необхідність прибрати виноград по межі, та в свою чергу пообіцяла в 7-денний термін навести порядок та прибрати виноград.

             Також комісія здійснила виїзд за заявою Куліша О.І. для визначення місця знаходження вигрібної ями біля багатоквартирного будинку за адресою вул.Андрєєва, 7, де відбулася зустріч з мешканцями цього будинку. Жителі цього будинку пояснили, що їхня проблема полягає в тому, що у них відсутня вигрібна яма, що унеможливлює встановлення в квартирі централізованого водопостачання.

Комісія, рекомендувала перевірити  можливість відновити стару вигрібну яму. Якщо це неможливо - то, керуючись правилами ДБН, комісія показала де можна установити вигрібну яму, та рекомендувала назначити одну людину, яка буде займатися цим питанням, а саме найняти спеціалістів, які зможуть вирити яму та провести інші роботи для її обладнання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь