Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

   Скарби моєї родини

Дата: 12.07.2017 09:52
Кількість переглядів: 1020

    Сім’я – це найменша клітина нашого суспільства, в якій як у фокусі, відображається все життя нашої країни

В. О. Сухомлинський

    День сім’ї в Україні відносно молоде свято, що відзначається з 2012 року, хоча міжнародним Генеральна Асамблея ООН його проголосила ще з 1993 року. Але з кожним роком цей день святкують все більше і більше українців.

       Не залишили без уваги родинне свято і працівники загальноосвітньої школи, культури та бібліотеки селища Абрикосівки. За ініціативи педагогічного колективу дитячого літнього табору «Сонечко» Балакірської Л.В., Лящук Н.В. та Коротких К.В.  22 червня у приміщенні Будинку культури було проведено свято з виставкою сімейних поробок під назвою «Скарби моєї родини». На виставці були представлені вишиті рушники, хустинки, поробки з паперу та інших матеріалів. Спеченим сім’єю художнього керівника (мамою та донькою) короваєм пригостили гостей свята, а сім’я директора Будинку культури, теж мама та донька, приготували у подарунок пісню.

     На свято також була запрошена місцева поетеса, яка зачитала вірші про родину, та подарувала картину до сільської бібліотеки яку написала сама ще молодою під назвою «Назначай скорее свидание».

      Також серед гостей були і староста селища Абрикосівка – Тимчак Л.А. та її помічник – Войцехівська О. В., які всім присутнім бабусям та мамам приготували у подарунок гарні букети квітів.

      По закінченню, для діток була проведена дискотека, на якій вони радісно танцювали та гралися.

     Взагалі для українців сім’я завжди була святинею, а виховання дітей – найголовнішим обов’язком. Ще наші предки розуміли, що передумовою успішного виховання є духовний зв’язок між батьками та дітьми. У сучасному світі ми розуміємо, що найкращим вихованням є сприйняття дитини такою, якою вона є, близько, безпосередньо і радіти та страждати разом із нею. Зблизитись та краще зрозуміти один одного нам допомагають спільні заняття. Саме тому була запропонована тематика родинного свята з виставкою спільних поробок з дітьми. Лише разом ми зможемо жити у ладу  та мирі. Лише разом ми зможемо досягти своєї мети. Сім’я – це ціле! Не діліть його! Тому бажаємо Вашим сім’ям завжди розуміти один одного та підтримувати!

Працівники Абрикосівського СБК

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь