Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельний відділ повідомляє

Дата: 14.02.2018 10:17
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

До сільської ради надійшла колективна заява від жителів с. Великі Копані про вирішення питання, щодо під’їзду до земельних ділянок громадян, які проживають по вул. О. Болдирєва (Кірова) та вул. Робоча  з вул. Жовтнева.

Заявникам було пояснено, що проїздів, не внесених до генерального плану села, просто не існує. Але так, як даний проїзд передбачений генеральним планом с. Великі Копані, як нова вулиця – то 07.02.2018 року земельна комісія виїхала по даній заяві на вулицю Жовтнева і встановила, що дорога між вул. О. Болдирєва та вул. Робоча  завужена, бо з часом цю дорогу самі ж користувачі земельних ділянок почали розпахувати, в результаті чого її ширина звузилася до мінімуму. Як наслідок громадяни, проїжджаючи по цій дорозі, часто заїжджають один до одного на земельні ділянки та псують городину один одного.

Комісія, провівши обстеження земельних ділянок, дійшла до висновку, що потрібно зробити дорогу, ширина якої буде шість метрів, де можна і проїхати без перешкод і потім оформити земельні ділянки у власність. Для цього орієнтовно була відміряна середина дороги та  по три метри відмірялося, як з однієї сторони так із іншої. Також в кінці дороги комісія виявила невеличку ділянку землі, залишену для розвороту автотранспорту, на якій росли комиші та трава, тому комісія рекомендувала власникам та користувачам всіх земельних ділянок цих вулиць організувати суботник та вичистити цю ділянку, щоб мати можливість використовувати її для розвороту транспортних засобів.

Всі присутні погодилися з рішенням комісії, зауважень та скарг не заявили.

Земельний відділ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь