Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Виконавчий комітет повідомляє

Дата: 26.07.2017 10:26
Кількість переглядів: 965

Фото без опису

ЗАСІДАННЯ  АДМІНІСТРАТИВНОЇ  КОМІСІЇ

25 липня 2017 року о 10 год. 00 хв. відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Великокопанівської  сільської ради.

На засіданні було розглянуто  2 протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), за якими прийнято рішення про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі :

  • на фізичну особу  - 340 грн.;
  • на юридичну особу -  1700 грн.

Комісія, розглянувши протокол за ст. 152 КУпАП, має право накласти штраф від 340 до 1360 грн на фізичні особи та від 850  до 1700 грн на суб’єкти підприємницької діяльності. У своїй роботі адміністративна комісія керується безпосередньо Конституцією України, Кодексом України про адміністративні правопорушення, постановами Кабінету Міністрів України, іншими нормативно правовими документами, які стосуються роботи адміністративної комісії. Таким чином робота комісії здійснюється на засадах законності та прозорості. Рішення комісії виносяться спільним обговоренням з усіма членами адміністративної комісії і завжди є обґрунтованими.

Згідно «Правил благоустрою населеного пункту», кожен господар забезпечує благоустрій та утримання в належному стані ділянки надані їм у власність або користування, а також прилеглі до них території (до прилеглої території належить територія вздовж огорожі до центру проїжджої частини, в разі відсутності проїжджої частини – на відстані 15 м). Забороняється будь-яке складування а вулицях.

Шановні жителі громади! Приберіть всі будівельні матеріали, будівельні відходи, гілки, сміття і т.д. з вулиць на території подвір’їв, аби  запобігти адміністративної відповідальності. Дякуємо Вам за порозуміння!

           

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь