Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Обговорили та вивчили питання створення місцевої пожежної охорони в нашій раді

Дата: 03.03.2017 10:31
Кількість переглядів: 930

1 березня заступник начальника обласної служби ДСНС Катерина Гаврилова разом з головним фахівцем Олешківського ДСНС в Херсонській області Ганною Перервою відвідали нашу Великокопанівську ОТГ.

Під час зустрічі обговорювалося ряд питань, одним з яких це організація заходів вирішення завдань щодо забезпечення захисту населення і територій у новостворених громадах.

Обговорювалося також питання створення власної пожежної команди на території громади. Це дасть можливість прибувати до місця надзвичайної події не довше, як в 15 хвилинний термін, а також створення 7 робочих місць. Також було обговорене питання організації та здійснення підготовки кандидатів до роботи у місцевій пожежній охороні на базі навчального пункту Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласної ДСНС.

Розглядалося питання доцільності відкриття Центрів громадської безпеки, на базі яких функціонуватимуть місцевий пожежно-рятувальний підрозділ, служби швидкої допомоги та охорони правопорядку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь