Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Інформація по запобіганню пожежонебезпечної ситуації у 2018 році

Дата: 03.03.2018 10:47
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

В 2017 році на території Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» сталося 35 лісових пожеж, 9 пожеж було ліквідовано нашим підприємством на територіях інших користувачів, які межують із землями державного лісового фонду. 86% всіх пожеж виникли з вини населення, а саме, необережне поводження із вогнем та навмисні підпали.

         На підставі вищевказаного, керуючись «Правилами пожежної безпеки в лісах України» та Законом України «Про пожежну безпеку», в рамках підготовки до пожежонебезпечного періоду 2018 року, просимо бути обережними у поводженні  з вогнем аби не допустити випалювання сухостійної рослинності на землях державного лісового фонду та землями, які межують із лісовими насадженнями. Повідомляємо, що під час настання пожежонебезпечного періоду в лісових масивах забороняється випасання худоби та в’їзд автотранспортних засобів.

Великокопанівська сільська рада інформує про те, що  було видано попередження представникам фермерських господарств та орендарям,  котрі межують з лісовими насадженнями та лісосмугами, про те, що вони повинні здійснювати протипожежні заходи з недопущення виникнення лісових пожеж, а також влаштовування захисних протипожежних смуг на їхніх земельних ділянках. Забезпечувати термінове оповіщення підрозділів ДСНС району та Великокопанівську сільську раду про факти виникнення пожеж та загорань у природних  екосистемах.

          

Земельний відділ Великокопанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь