Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Плануємо роботу над проектом

Дата: 02.08.2017 14:02
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

 

Плануємо роботу над проектом

 

1 серпня 2017 року у спортивній залі ДНЗ ясла-садок «Пурпурова квітка» селища Абрикосівка Олешківського району Херсонської області відбулося засідання ініціативної групи, яке було проведено в. о. старости с-ща Абрикосівка Любов’ю Тимчак - менеджером проекту разом із фахівцем із розвитку територій та інвестицій Анною Довженко –  відповідальною за зв’язки з громадськістю та партнерами. Серед активних громадян були і  батьки вихованців цього садочку та  вихователі.  Причиною зборів активних громадян стала розробка проекту «Здорові діти – майбутнє держави», який реалізується за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» та за підтримки Фонду «Об’єднання».

Любов Тимчак, як випускник програми «Активні громадяни», коротко розповіла про отриманий у с. Кизимис Херсонської області сертифікат, та зазначила, що завдяки цьому ми  маємо змогу брати участь у грантах проекту соціальної дії (ПСД), що надається за рахунок коштів, які виділені Британською Радою в Україні Херсонському обласному благодійному фонду «Об’єднання» в рамках програми «Активні громадяни» для реалізації ПСД випускниками програми.

Під час обговорення  та розробки  плану роботи над проектом «Здорові діти – майбутнє держави» виникли деякі питання, котрі потрібно було вирішити тому на засіданні відбувся розподіл зобов’язань між учасниками проекту, було визначено, який спортивний інвентар потрібен у спортивну залу ДНЗ ясла-садок «Пурпурова квітка», аби була можливість розвивати потребу дітей в щоденній руховій діяльності, фізичній активності, формуванні навичок володіння основними рухами і руховими діями, потреби дбати про своє здоров’я. Було визначено відповідальних за замовлення спортивного обладнання, закупівлю, отримання його, встановлення та організацію проведення відкритого заняття в спортивній залі ДНЗ ясла-садок «Пурпурова квітка».

         Маємо надію на позитивний результат!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь