Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

День пам'яті та примирення

Дата: 13.05.2017 11:08
Кількість переглядів: 1035

  8 травня 1945 Антигітлерівська коаліція офіційно прийняла «Акт про беззастережну капітуляцію» Збройних сил Нацистської Німеччини. 8 та 9 травня ми відзначали  День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною життя мільйонів наших співвітчизників.

Маки червоні знов розцвітають

Пам'ять дідів бережуть

І до вогню, що серця зігрівають

Їхні онуки ідуть

 Напередодні 9 травня Великокопанівською сільською радою селища Абрикосівка були підготовлені вітальні листівки (400 шт.) і кожна сімя отримала поздоровлення.  Особливу увагу приділили 11 учасникам Великої Вітчизняної війни. За допомоги Великокопанівської сільської ради були придбані подарункові продуктові набори.  У сільсьській бібліотеці була проведена виставка під назвою"Вони допомогли Україні отримати перемогу у Другій світовій війні". Це фото та біографії наших односельців, які повернулися з пекла війни.

 9 травня в селищі Абрикосівка пройшов урочисто-траурний мітинг за участі працівників сільської ради, вчителів та школярів. Учні  8 класу розповідали вітальні вірші. Молодші школярі випускали в небо голубів- символ миру, та жовто-блакитні гелеві кульки. На мітингу були виконані пісні учасниками вокально естрадного гуртка Горючевою Анастасією, Калінкіною Аліною, Бошиною Тетяною, завідуючою Будинком культури ( Мініна Л. О. ) та художним  керівником ( Горючева К. В.).  Ветерани та сім'ї загиблих були поздоровлені  квітами. Загиблих воїнів всі присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням гірлянди біля обеліску Слави. Присутніх ветеранів та дітей війни після завершення мітингу пригощали солодощами.

У серці кожного українця жива пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я народу та рідної землі.

Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою Батьківщину, завжди перемагає.

Це пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь