Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Нагородження переможців конкурсу "Прикрасимо наші села разом!"

Дата: 18.01.2018 11:13
Кількість переглядів: 1103

Фото без опису

Сьогодні, 18 січня 2018 року, з нагоди новорічних та різдвяних свят на передодні свята – Водохреща Христового у приміщенні Великокопанівської сільської ради сільським головою Костенко Валентиною Дмитрівною, було оголошено результати конкурсу «Прикрасимо наші села разом!», розпочатого у грудні 2017 року.

Переможцем конкурсу «Прикрасимо наші села разом!» став Унгурян Олександр Жанович, який отримав диплом першого ступеня та сертифікат на суму 3000 гривень. Диплом другого ступеня та сертифікат на 2000 гривень  отримав кожен з трьох учасників: Терещенко Тетяна Миколаївна, Володін Владислав Вікторович та Дудкін Валентин Валентинович. Третє місце посіли два учасники: Цихмейструк Олексій Григорович та Костін Дмитро Анатолійович, отримавши по диплому третього ступеня та сертифікату на суму 1000 гривень. Подяку з нагоди участі в конкурсі «Прикрасимо свої села разом!», за підвищення естетичного рівня оформлення подвір’я, створення святкової атмосфери для жителів і гостей села Великі Копані під час новорічних та різдвяних свят отримала Варняк Галина Володимирівна.

Дипломом учасника відкритого інтернет-конкурсу «Прикрасимо наші села разом!», який було розміщено у фейсбуці на сторінці Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади з 10 січня по 15 січня 2018 року, та сертифікат на суму 3000 гривень за перемогу в номінації «Приз глядацьких симпатій», отримав Костін Дмитро Анатолійович.

Вітаємо наших переможців!

Маємо надію, що Новий 2018 рік принесе більшу кількість учасників та нових переможців цього конкурсу, адже від тепер проведення його стане традицією Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь