Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Працюємо над всебічним розвитком громади

Дата: 20.03.2018 11:19
Кількість переглядів: 646

Великокопанівська сільська об’єднана територіальна громада постійно працює над створенням умов для повноцінного функціонування нашої громади, зокрема, через зростання добробуту і підвищення якості життя населення, надання якісних адміністративних послуг, забезпечення позитивних структурних зрушень в економіці, підвищення її конкурентоспроможності як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку.

Представники Великокопанівської сільської ради протягом останніх  днів побували на трьох семінарах з різних питань: створення та модернізація ЦНАПу, реалізації інвестиційної стратегії й залучення міжнародної технічної допомоги та імідж громади.

14 березня 2018 року відбулася одноденна сесія щодо участі у Фазі впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації ЦНАП, на якій були присутні заступник голови з гуманітарних питань Надія Круц та фахівець із розвитку територій та інвестицій Анна Довженко Великокопанівської сільської ради. Захід було проведено Херсонською обласною державною адміністрацією спільно з Херсонським відокремленим підрозділом Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та Всеукраїнською Асоціацією центрів надання адміністративних послуг в рамках співпраці  з «Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (U-LEAD)», компонент 2, початкова фаза що виконується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida). На семінарі експерти розповіли про умови участі у Фазі впровадження та в цілому про реалізацію напряму з покращення якості надання адмінпослуг Програми, в якій візьме участь Великокопанівська ОТГ.

Друга, не менш важлива, зустріч відбулася 15 березня 2018 року за сприяння Департаменту інвестиційної та промислової політики Херсонської обласної державної адміністрації. У розширеній нараді про додаткові джерела для залучення міжнародної технічної допомоги, визначення стратегічних напрямків інвестиційної діяльності та створення інвестиційного профілю взяв участь представник Великокопанівіської ОТГ в. о. начальника фінансового відділу та юридичного обслуговування Олександр Черкас. Наявність інвестиційної картки сприятиме інвестиційному клімату та підвищенню рівня обізнаності потенційних інвесторів. Це є стратегічно важливим питанням для нашої громади.

Останній тренінг відбувся 19 березня 2018 року Херсонським відокремленим підрозділом Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» за підтримки програми ULEAD з Європою та Мінрегіону України. Над створенням бренду Великокопанівської  ОТГ під час заходу працював фахівець із розвитку територій та інвестицій Анна Довженко. Говорили про важливість формування унікального стилю громади, за допомогою якого громада зможе створити діалог з інвесторами, фактично заявити про себе.

Колектив Великокопанівської сільської ради вдячний Херсонській обласній державній адміністрації та Херсонському відокремленому підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» за всебічну допомогу та підтримку в розвитку Великокопанівської ОТГ, без допомоги яких досить важко було б втілювати процеси децентралізації на місцевому рівні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь