Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Нова система просторового планування як інструмент розвитку об’єднаних територіальних громад

Дата: 12.10.2017 11:39
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

06.10.2017 року в м. Києві відбулася конференція «Нова система просторового планування як інструмент розвитку об’єднаних територіальних громад» за участі представників Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Асоціації міст України, проектних організацій та будівельних компаній.

         Від Великокопанівської ОТГ були присутні представники: Кіндра О.І. –секретар сільської ради та Комар О.В. – спеціаліст із земельних питань І категорії. На конференції були винесені питання, щодо обговорення законопроекту про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» також розглядалися питання здійснення архітектурно-будівельного контролю, використання коштів державного фонду регіонального розвитку об’єднаних територіальних громад.

Після завершення конференції учасники мали змогу задати питання виступаючим та отримати вичерпні відповіді, обмінялися думками та досвідом з присутніми учасниками.

 

Земельний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь