Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

На форумі У Києві

Дата: 17.11.2017 11:46
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

На Форумі у Києві

8-9 листопада у м. Києві відбувся Форум місцевого самоврядування з обговорення фінансування та реформування сфери житлово-комунального господарства, земельних ресурсів та комунального майна, місцевих фінансів та економічного розвитку. Захід проводила Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

Від Великокопанівської сільської ради (ОТГ) на форум були делеговані начальник відділу земельних  відносин, містобудування та архітектури виконавчого  комітету Великокопанівської сільської ради Олена Комар та керуюча справами – секретар виконкому Лариса Грицаєнко.

Роботу Форуму відкрили представник Голови Асоціації міст України у Верховній Раді, народний депутат України Оксана Продан та Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

В рамках форуму було спільно визначено  подальші завдання реформування усіх галузей в контексті децентралізації. За результатами Форуму були напрацьовані звернення до органів державної влади.

Підсумки Форуму місцевого самоврядування: земельні ресурси і комунальне майно

 8 листопада 2017 року відбулося засідання секторальної робочої групи «Земельні ресурси та комунальне майно» під час Форуму місцевого самоврядування з обговорення фінансування та реформування житлово-комунального господарства, управління земельними ресурсами і комунальним майном, місцевими фінансами та зростання економічного розвитку що проводить Асоціація міст України в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) за підтримки USAID.

Група фахівців із сфери земельних ресурсів працювала під головуванням Єлізавети Лалименко, аналітика АМУ.

Участь у засіданні взяли близько 57 осіб, з яких міські, сільські та селищні голови, їх заступники, представники органів управління земельними ресурсами та комунальним майном, представники антимонопольного комітету України, представники Держгеокадастру.

В ході  проведення обговорення  представниками Держгеокадастру надано відповіді на запитання, які ставили учасники секторальної робочої групи. 

 

               Земельний відділ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь