Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Спірні питання

Дата: 17.11.2017 11:47
Кількість переглядів: 837

Заручники ситуації

За клопотанням жителів с. Великі Копані (Лісгосп) 15.11.2017 року в ДП «Великокопанівське ЛМГ» було проведено зустріч представників Великокопанівської сільської ради, Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Великокопанівське ЛМГ» з жителями селища Лісгоспу. 

На зустрічі було розглянуто питання, яке постало перед жителями Лісгоспу, а саме:  земельними ділянками на землях Державного лісового фонду, якими деякі жителі лісгоспу користувалися багато років для особистих потреб, більше не дозволяють користуватися.

Проблема полягає в тому, що вищезазначені земельні ділянки надавалися громадянам у тимчасове користування, а в законодавстві (і в Земельному кодексі, і в Лісовому кодексі) відбулися певні зміни,  і так, як дані земельні ділянки відносяться до земель лісогосподарського призначення,  то використання їх населенням з ціллю ведення особистого селянського господарства є не законним.

Директор ДП «Великокопанівське ЛМГ» Савлук Ю.В. пояснив, що у разі невиконання вимог, а саме звільнення земельних ділянок жителями Лісгоспа, йому загрожує кримінальна відповідальність.

Мета зустрічі полягала в тому, щоб допомогти жителям Лісгоспу якось вирішити дане питання.

Представники Херсонського обласного лісомисливського господарства, вислухавши всі сторони пообіцяли в місячний термін надати всі можливі варіанти, щоб можна було вирішити цю проблему.

 

Земельний відділ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь