Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

Дата: 25.09.2017 11:49
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

«Збережімо мир на цій землі» 

 

22 вересня 2017 року біля меморіалу загиблим воїнам відбувся урочистий мітинг «Збережімо мир на цій землі», присвячений Дню партизанської слави. Цей захід було підготовано Будинком культури спільно з сільськими бібліотеками та Великокопанівською ЗОШ.

До слова запрошувалися Білобородько В.М., заступник директора ЗОШ з виховної роботи Самсонова Л.В., голова ветеранської організації села Рябова З.І., секретар Великокопанівської сільської ради Кіндра О.І.

На мітингу були присутні представники установ, підприємств та ветеранської організації села, родичі учасників Великокопанівського підпілля: Бойко Зінаїда Миколаївна, Костін Іван Іванович, Завгородня Клавдія Іванівна.

Цей мітинг - свідчення державного визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, ствердження історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це – вшанування пам’яті людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь