Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Учні 11-х класів Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів висадили дерева, посадку яких організували земельний відділ, відділ освіти та КП «Великокопанівське» Великокопанівської сільської ради

Дата: 13.12.2017 11:55
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

На шостій сесії восьмого скликання Великокопанівська сільська рада прийняла рішення за №116 від 30 березня 2017 року :

 1. Визнати недійсним та скасувати рішення № 136 від 19.11.1997 року в частині виділення земельної ділянки площею 0,10 га гр. Щербині Анатолію Анатолійовичу у с. Великі Копані по вул. Червоноармійська (точніше - земельна ділянка розташована на території шкільного парку).

2. Вилучену земельну ділянку перевести в землі запасу Великокопанівської сільської ради для подальшої реконструкції шкільного парку.

6 квітня 2017 року Великокопанівською сільською радою, депутатським корпусом разом з учнівським, батьківським та педагогічним колективом Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та просто небайдужими громадянами нашої громади було проведено суботник у шкільному дендропарку. Всі працювали з ентузіазмом і завзяттям, було вивезено безліч сміття, сухих гілок та листя.

11 грудня 2017 року земельним відділом, відділом освіти та КП «Великокопанівське» Великокопанівської сільської ради було організовано засадження колись вирубаної території шкільного дендропарку на площі 0,15 га в с. Великі Копані.  Всього було висаджено 76 дерев: 41 береза та 35 каштанів. 

Посадку дерев під керівництвом вчителя біології та географії Добрянським Владиславом Віталійовичем здійснили учні 11-х класів Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів:

  1. Костенко Дмитрій;
  2. Баландін Вячеслав;
  3. Вовк Сергій;
  4. Погребняк Михайло;
  5. Мусулевський Олександр;
  6. Сидорук Петро;
  7. Буратчук Владислав;
  8. Буратчук Віталій;
  9. Єгоров Володимир;
  10. Плисюк Андрій.

Хочеться висловити велику подяку учням і всім учасникам цього заходу за те, що не залишилися осторонь.

Дерева належать до живої природи. Ми посадили деревця, вони маленькі, тоненькі. Але минуть роки, і дерева виростуть і стануть великими. Україна здавна славиться розкішними дібровами, білокорими березняками, сосновими борами. Дерева всі разом зберігають чистоту і рівновагу довкілля. Вони не дають замулюватися рікам та джерелам, родючі землі захищають від суховіїв та чорних бур. Тому необхідно турбуватися про кожне деревце. Нам потрібно пам'ятати, що життя людини на Землі залежить від того, наскільки буде багатим рослинний світ.

Потрібно думати не тільки про наше майбутнє, а й майбутнє наших дітей і внуків. Сьогодні кожний із нас відповідальний за природу. Нам є над чим замислитися, щоб не збідніла природа нашої країни, а дерева залишалися одними із головних її багатств.

Тож саме такі заходи допоможуть зберегти нашу природу.

Великокопанівська сільська рада

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь