Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

змагання у м. Берислав

Дата: 06.09.2017 13:06
Кількість переглядів: 811

2 вересня 2017 року в м. Берислав на спорткомплексі «Юність» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва була проведена обласна Колосіада серед збірних команд сільських і селищних територіальних громад Херсонської області «Краща спортивна сільська/селищна громада Херсонщини 2017 року», в якій взяла участь і Великокопанівська ОТГ.

Команда Великокопанівської громади  у складі з 35 спортсменів прибула на зазначене вище місце та  зареєструвалася вчасно. Участь прийняли в таких видах спорту: волейбол, міні-футбол, перетягування канату, гирьовий спорт, теніс настільний, шахи, шашки та спортивна родина.

Наші учасники були в гарному настрої та мали за ціль перемогти.

Приємно було спостерігати за Литвиненком Іваном Федоровичем, людиною в поважному віці, 77-річним чоловіком, котрий поважно, без зайвих рухів, не поспішаючи, йшов до перемоги в змаганні з шах та здобув срібло. Ми пишаємося цим.

 Хлопці з Великокопанівської волейбольної команди змагалися достойно. Всі ігри за їх участі було цікаво та приємно дивитися. Вони впевнено виборювали перемогу.

 Але, на жаль, атмосфера на Колосіаді склалася бойовою в прямому й переносному значенні. Звичайно, що кожен з учасників збірних команд сільських і селищних територіальних громад Херсонської області, хотів перемогти. В кожному з видів спорту під час змагання всі боролися за перемогу з останніх сил, тому емоції почали зашкалювати. Були порушення під час проведення турнірів з боку суддів та учасників інших команд, але кінцевою точкою терпіння стало несправедливе суддівство під час  третьої гри з міні-футболу нашої команди. Дана гра була для нас вирішальною, адже першу ми програли з рахунком 6:2, а другу виграли – 7:0. Склалося таке враження, що нашим футболістам навмисно хотіли підірвати бойовий дух: несправедливо нам призначали фоли та пенальті тоді і не давали їх пробити, коли цього вимагала гра. З поля було вилучено нашого вболівальника за те, що той сказав, щоб суддя правильно судив, а пізніше були погрози йому викликом наряду поліції. Та це все квіточки, а ягідки були пізніше! В той час, як два гравці команд-суперниць зіштовхнулися у боротьбі за м’яч і між ними виникла сутичка, суддя, чомусь, ставши спиною до поля говорив по телефону. В результаті зіткнення нашого футболіста було травмовано, вилучено з гри червоною картою, хоча їх повинні були отримати обидва гравці команд-суперниць, а медична сестра не поспішала з наданням медичної допомоги потерпілому. Судді зробили все для того, щоб Великокопанівська футбольна команда не пройшла далі. Цей матч закінчився для нас поразкою з рахунком 5:4. Хочеться сказати одне:  наші хлопці показали, що їх не зламати, вони боролися як леви в чотирьох проти п’яти і достойно завершили гру.

Не зважаючи на все це збірна команда Великокопанівської ОТГ здобула перемогу і посіла перше місце серед об’єднаних територіальних громад, обійшовши Асканія-Нову ОТГ. Призерами срібла та бронзи стали:

  • Литвиненко Іван Федорович за II місце у особистій першості змагань з шахів серед чоловіків;
  • Самойлова Лариса за II місце у особистій першості змагань з гирьового спорту серед жінок;
  • Волейбольна команда чоловіків (Боков Антон, Боков Олег, Шушко Сергій, Пен Владислав, Чабанов Дмитро, Семенков Віктор,Маляр Анатолій) за II місце у командній першості змагань з волейболу серед чоловіків;
  • Кувалдін Богдан за III місце у особистій першості змагань з настільного тенісу серед чоловіків;
  • Чоловіча команда (Смоян Вазген, Лихацький Олександр, Бакоян Оганес, Великий Євген, Костін Володимир) за III місце у командній першості змагань з перетягування канату.

Слід зазначити, що останнім хлопцям перемога далася дуже тяжко в прямому значенні цього слова. Проти них стояли достойні суперники – переможці інших подібних змагань з перетягування канату, – і зайняти 3 місце – це багато про що говорить!

Не правильно, з нашої точки зору, вчинили і судді під час змагання спортивної сім’ї Довженків. Після їх виступу, а виступали вони першими, шановні судді почали розповідати всім іншим командам, які помилки ми зробили, і яких робити не потрібно. Звичайно, це вплинуло на результат змагання - наша спортивна сім’я зайняла передостаннє місце. Правила повинні бути однакові для всіх!

За участь у змаганні з нового виду спорту «Спортивна сім’я», всі малі учасники отримали невеличкі подарунки.

Хочеться сказати, що гравці інших видів спорту хоч і не здобули перемоги, та боролися наполегливо та завзято, оскільки суперників мали кращих з кращих.

Участь в даній Колосіаді дала можливість знову повірити в себе, побачити недоліки в спортивній сфері нашої громади та стане поштовхом їх вирішення!

(фотозвіт див. в фотогалереї альбом "2 вересня 2017 р. Колосіада  «Краща спортивна сільська/селищна громада Херсонщини 2017 року»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь