Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Серед переможців Чемпіонату Херсонської області з футзалу –  сільська команда

Дата: 12.03.2018 13:14
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

10 березня 2018 року у м. Скадовськ відбулися фінальні змагання з футзалу Чемпіонату Херсонської області серед команд юнаків (U-14) 2004-2005 рр. н., які проводилися Херсонською обласною федерацією футболу.

         Учасниками фіналу були футбольні команди ДЮСШ міст Херсона й  Берислава та одна сільська – Великокопанівської ОТГ, обійшовши футбольні команди з міст Скадовськ, Нової та Старої Каховок. Нашу громаду на фінальному  змаганні представляла футбольна команда «Ніка  Великокопанівська ОТГ».

         Одну гру «Ніка Великокопанівська ОТГ» у запеклій боротьбі із достойним суперником - командою «Освіта» спеціалізованої футбольної школи міста Берислав, виграла з рахунком 2:1 та поступилася команді «ФК Херсон», теж спеціалізованої футбольної школи , але вже міста Херсона, з рахунком 0:1.

За результатами змагання з футзалу Чемпіонату Херсонської області серед команд юнаків (U-14) 2004-2005 рр. н.  команда «Ніка Великокопанівська ОТГ» посіла третє місце! Слід зауважити, що наша команда в цій не легкій боротьбі досягла високого професійного рівня у футболі, поступившись лише командам спеціалізованих футбольних шкіл міста Херсона «ФК Херсон» і «Освіта».  

Хочеться зауважити, що хлопці команди «Ніка Великокопанівська ОТГ» (U-14) 2004-2005 рр. н. пройшли нелегкий шлях до перемоги. Грати із командами спеціалізованих футбольних шкіл для них було і викликом, і величезним досвідом. Їх підготовка говорить про те, що вони морально та фізично налаштовані та готові перемагати. Заслуга в цьому не тільки самих юнаків , а й їхнього тренера – Василя Петровича Довгаля, який, вкладаючи всю свою душу, вже не перший рік виховує в наших хлопців любов до спорту, навчає їх, як бути дієвою, дружньою командою.

Ми вітаємо наших юнаків команди «Ніка Великокопанівська ОТГ» та їх тренера з величезним досягненням у футболі! Пишаємося вами та бажаємо лише достойних вас перемог!

Інструктор по спорту відділу культури

Великокопаніської сільської ради Шушко С.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь