Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Встановлення меж

Дата: 27.10.2017 13:17
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

Земельний відділ повідомляє

Весною 18.05.2017 року комісія виїздила по заяві громадянина Попадинця Д.І. для обмірів на вул. Павла Тичини, а так як земельні ділянки на той час були засаджені городиною, то не було можливості встановити межі земельних ділянок. Комісією було  вирішено перенести обмір та встановлення межових знаків на осінь, а власникам та користувачам земельних ділянок було запропоновано надати будівельні паспорти та інші документи на право користування своїми земельними ділянками.

За усною заявою користувачів земельних ділянок вул. П.Тичини про те, що земельні ділянки вже вільні від городини, комісія здійснила повторний виїзд та провела  рулеточний обмір всіх земельних ділянок та виявила, що не на всіх ділянках співпадають розміри.

В будівельних паспортах ширина земельних ділянок становить 60 метрів, при обмірі виявлено, що на деяких земельних ділянках ширина виявилася меншою, а на деяких -  більшою.

Тож земельною комісією та користувачами земельних ділянок по вул. П.Тичини  було прийнято рішення:  для того щоб на всіх земельних ділянках по ширині розміри  були приблизно однакові, встановити по правій стороні вул. П.Тичини  ширину земельних ділянок розміром 59,40 метрів. При користувачах земельних ділянок були переміряні всі земельні ділянки та встановлені межові знаки у вигляді дерев’яних стовпчиків.

 

Комісія вирішила: що ширина земельних ділянок по вул. Павла Тичини становитиме 59,40 метрів, з чим всі власники та користувачі земельних ділянок погодились.

 

Земельний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь