Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

До Дня похилого віку

Дата: 03.10.2017 13:17
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

1 жовтня весь світ відзначає День людей похилого віку. В Україні цей день почали святкувати з 1991 року. Не оминає це свято і селище Абрикосівка. Тому 1 жовтня працівники Абрикосівського сільського будинку культури підготували святковий вечір. Після концерту всіх гостей було запрошено до святкового столу з солодощами. Велику подяку ми виносимо Великокопанівській сільській раді, яка виділила кошти для придбання  солодощів! Тепер, коли ми разом у великій дружній громаді, нам – невеличкому селищу, є на кого покластися у такі моменти!

На концерт були запрошені односельці, які присвятили своє життя культурному розвитку нашого селища. Возна Віра Євгеніївна – наша зіронька на поетичному небосхилі, яка читає нам на вечорах та концертах свої прекрасні вірші, розповідає цікаві історії зі свого тяжкого життя. Дякуємо Вам, Віра Євгеніївна, бажаємо творчої наснаги та здоров’я! Також до нас завітала наша прекрасна актриса гумористичного жанру – Костовинська Євдокія Миколаївна, якій вже скоро виповниться 90 років. Хоча про жіночий вік не гарно говорити, але це звучить гордо! Ця жіночка завжди у доброму настрої, знає стільки гуморесок, вона просто заряджає всіх своєю бадьорістю та позитивом.

День похилого віку в Абрикосівці почали відзначати не так давно. Це свято дуже подобається не тільки нашим гостям, але й нам – працівникам Будинку культури. Щоб зрозуміти важливість такого дня, потрібно просто побути поряд з ними. З людьми, які колись приїхали у три вулички, працювали, будували наше село. Завдяки ним ми зараз ті, хто ми є.  Вони все рідше виходять з дому, рідше спілкуються з друзями, розважаються. Це не ті розваги , які ми звикли з вами бачити у сьогоденні. Раніше це було спілкування! Наші дідусі та бабусі, не зважаючи на тяжку працю, завжди знаходили час на зустрічі. Для них це було, можливо, як натхнення. Атмосфера поряд з ними дає відчуття родинного тепла, відносить у щасливе дитинство.

Дякуємо Вам, наші бабусі та дідусі, за те, що ви побудували нам життя. Виростили нас, виховали, а тепер виховуєте наших діточок! Здоров’я Вам, тепла у Ваші сім’ї, благополуччя та мирного неба!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь