Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

перший урок в Абрикосівській ЗОШ I-III ступенів

Дата: 06.09.2017 13:35
Кількість переглядів: 1129

Фото без опису1 вересня 2017 року в Абрикосівській ЗОШ I-III ступенів пройшли перші уроки. Кожен клас провів його по своєму:

  • У новому навчальному році перший урок для учнів першого класу розпочався зі знайомства дітей зі школою та новими друзями. Діти відправились у цікаву подорож по нашій рідній Україні, святкували народження нашої нової шкільної родини.
  • З гаслом «Україна – незалежна європейська держава» учні 2 класу подорожували на першому уроці.
  • У  5 класі перший урок був у вигляді квесту на тему «Я – громадянин України – європейської країни». Протягом уроку діти закріпили знання про Батьківщину, державні символи України, історію свого народу. Виховували патріотичні почуття,національну свідомість та шанобливе ставлення до героїв – захисників незалежної  України.
  • На уроці «Україна – європейська держава»  учні 6 класу почували себе справжніми маленькими європейцями. З уст шестикласників лунали бажання жити в європейській державі, Україні. Діти переглянули відео «Європейські країни світу» і сплели віночок європейської дружби, зробили висновок про те, що ми хочемо бачити нашу Батьківщину сучасною європейською, сильною, багатою, славетною, квітучою і мирною.
  • У  8 та 9 класах урок з теми: «Україна – Європа: історичний культурний діалог»  пройшов з метою поглиблення знань школярів про інтеграцію  України до ЄС. Учні пригадали імена видатних українців у найбільш помітних сферах діяльності. Практична вправа «Мої кроки до Європи» показала здатність критично мислити, аргументував власні судження.
  • «Як відомо, розбудова української держави, ставить на порядок денний незвичайно важливе і невідкладне завдання – виховання справжнього громадянина і патріота рідної землі. Лише люди, безмежно віддані української національній ідеї, здатні відстояти незалежність  та соборність України». Саме ці рядки були епіграфом на першому уроці у 10 класі за темою « Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну. Застосувавши елементи тренінгу, учні змогли з'ясувати роль життєвих цінностей та загальнолюдських принципів, норм сучасної людини, громадянина  європейської держави.

Бажаємо успіхів у навчанні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь